Tuesday, 16 October 2012

wAitiNg~

haii CikPinGu nak story sikit hari ni, rajin mengetuk papan keyboard..keluarga CikPinGu xsabar menanti ahli baru..CikPinGu bakal mendapat anak saudara..insyaAllah dalam disember nnti..alhamdulillah, merasa juga CikPinGu pegang title "auntie" nnti..hehee..khabarnye bakal mendapat "twins"..uhuu..sukanyer family CikPinGu apatah lagi my mom and dad..diorang lagi la happy bakal dapat cucu sulung bukan satu tetapi dua sekaligus..mesti comel-comel nanti,semestinyer "auntie" dia ni kan comeiii...hmmm..CikPinGu suka kalau dapat baby boy..hikhik..ntah la agaknyer sebab dah bosan kot dalam family dah ramai sgt yg gegirlnyerrr..(^_^)

Berkongsi kegembiraan ini, CiPinGu adik beradik sibuk la mencari nama gelaran untuk bakal anak-anak buah memanggil nnti..hehe..masing2 dah berangan -angan..my sis dah chopp gelaran dia "ummi", my youngest sister pulak "mummy"..hmmm..semua panggilan yang glamour2 dah diorg chopp..CikPinGu aje masih memikirkannye..ada ler diorg suggest "mama Snow White"..uhuhu..glam and gorgeous ke tu??..apa-apa ajerrr.
mana satu yang cantekk??
Menanti kelahiran baby twins ni banyak la juga barang2 baby dah di borong dan di sponsor..CikPinGu adik beradik sibuk la duk bahagikan siapa yang nak sponsor barang2 utk baby ni..CikPinGu dah sponsorkan tilam bayi..hmm..kalau ada rezeki, hajatnye nak membeli stroller dan tilam yang comel nie!!!hehe..moga-moga segala urusan dipermudahkan dan selamat semuanyerr..CikPinGu juga berharap suatu hari nnti doa CikPinGu juga dimakbulkan..insyaAllah,Amin.
berminat miliki tilam bayi comel seperti ini??
 lawati di fb : ayueazmi@facebook..ada dijual disana..



No comments:

Post a Comment